Luonnollinen ravintolisä

Aloe vera on antanut iloa ja hyötyä ihmisille jo pitkään, ja sitä on käytetty monissa eri kulttuureissa. Suuri osa hyötykasveihin liittyvästä tietämyksestä on aikojen kuluessa hävinnyt. Nyt tämä tietämys on kuitenkin heräämässä jälleen henkiin, sillä ihmiset etsivät entistä enemmän luonnonmukaisia keinoja hyvinvointinsa edistämiseksi. Aloe veran, terveellisen ruoan ja liikunnan yhdistelmä voi olla yksi tapa tasapainottaa jokapäiväistä elämää ja tuoda siihen harmoniaa.

Ekologista ja varmasti laadukasta

Forever on maailman suurin Aloe vera -tuotteiden viljelijä, valmistaja ja jakelija. Foreverin Aloe vera viljellään aina ekologisesti yrityksen omilla viljelmillä Teksasissa Yhdysvalloissa, Meksikossa ja Dominikaanisessa tasavallassa. Näin Forever voi valvoa koko prosessia aina viljelystä ja jalostuksesta jakeluun asti ja varmistaa sen laadun.

Foreverin juomille on myönnetty International Science Seal of Approval -laatuleima, mikä on yksi osoitus näiden myyntisuosikkien korkeasta laadusta.

Maistuva juoma

Aloe Vera Gel on Foreverin toiminnan ja suuren menestyksen perusta. Juoma on myyntisuosikkimme ympäri maailman, ja se sisältää Foreverin omilla ekologisilla viljelmillä kasvatettua tuorepuristettua ja stabiloitua Aloe veraa. Miljoonat ihmiset yli 150 maassa juovat Aloe Vera Geliä päivittäin. Luonnollisesti myös Foreverin muut tuotteet aina hammastahnasta ihovoiteisiin ovat yhtä laadukkaita.


iqf-aloe-vera-02.png